SSF Gävleborg anoradnade hundutställning 2017


Plats: Bollnäs

Dommare: Arvid Göransson

Datum: 25 Februari 2017

Resultat: https://ssf-riks.se/utstallningar/
Resultat lista: Resultat lista 2017

 

25 februari var det dags för SSF Gävleborgs årliga hundutställning som nu mer går av stapeln i Bollnäs. Nytt för i år var att vi hade Dogtech och Mithril på plats som visade sina skyddsvästar/vargvästar. Även Wolf proof hade ett visningsexemplar av deras elväst på plats för demonstration.

Dagen bjöd precis som i fjol på vackert väder, lite blåsigt och – 6 grader på morgonen som sedan steg till plusgrader. Vi slog rekord i antalet hundar från i fjol med hela 39 st anmälda hundar, 25 Norrbottenspetsar och 14 Finsk spetsar, var av 37 st kom till start.

Dömde gjorde Arvid Göransson och med sig hade han Svante Frisk som gick sin sista tjänstgöring som domaraspirant.

Det delades ut totalt 7st CK’n under dagen varav ett gick till Skarnäbbens Taiga med sin ägare Ronney Skoog (Mora) som på så vis fick sitt sista CK i jaktklass och blev därmed utställningschampion.

Bästa valp blev Norrbottenspetsen Yngvar och bästa norrbottenspets blev Odensala skogens Loke med sin gemensamme stolta ägare Anders Nordgren/Albin Nordgren (Forsa).

Bästa Finsk spets blev Röjbackens Tania med sin ägare Simon Nordin (Bollnäs) och i finalen mellan dessa två hundar gick Odensala skogens Loke som segrare ur striden och blev åretsträdskällare. Han vann då förutom äran och lite smått & gott även en Dogtech Pro vargväst från Dogtech.

Efter finalen så delade vi ut priser som drogs på startnumret. Första priset var ett presentkort på 3000:- från konstnären My Hansson som har My kind of art. Vann gjorde Albin Nordgren (Forsa) som var här med sin valp Yngvar som tidigare vunnit valp klassen.

Ett Stort grattis till er alla!

Stort tack vill vi säga till domaren, ringsekreterarna, alla deltagare, sponsorer, funktionärer och alla besökare för att ni kom till oss och hjälpte till att förgylla dagen och vi hoppas på att vi ses igen på RIKSUTSTÄLLNINGEN 2018 i Bollnäs, missa inte den...

Mer information om utställningen finner du på vårt Facebook evenemang.

 

 

Tack för en trevlig dag i Bollnäs!

 

Bilder från utställningen 2017

Prisbord 2017Sponsor väggDogtech SUCH SJCH Häggingåsens DexterVinnaren av presentkort 3000:- hos My Kind Of ArtDogtech Wolf Proof MithrilBästa valp utses!

Våra sponsorer 2017!